• Amina GIcic

Mi smo stručnjaci za jezik i komunikaciju. Kao što postoje lekari za telo, inženjeri za automobile, astronauti za svemir – mi smo eksperti za jezike, njegovi lekari, inženjeri i astronauti.

Pod MI podrazumevam izvrsne profesorice koje predaju u ovoj školi i mene Armina Gicića kao rukovodioca i direktora škole.

Mi verujemo u moć jezika. Isto kao što možete povrediti, jezikom možete izlečiti i oživeti ljude; stvoriti nove svetove, a ili ih potpuno uništiti. Jezikom zarađujete. Jezikom izražavate svoja osećanja. Jezikom ljubite. Zbog toga jezik treba pažljivo izučavati, podučavati i koristiti.

Upravo za to smo mi tu!

Mi izučavamo, podučavamo i najbolje koristimo jezik.

Nalazimo se u centru Novog Pazara. Na šetalištu u istom ulazu gde je Ecco Agencija, br.57.

Ispred restorana Doha, ulaz do Poštanske štedionice.

Pogledaj na mapi.

Naš cilj je da organizujemo školu jezika koja će svim građina Sandžaka omogućiti jednostavno, kvalitetno i povoljno učenje i izučavanje jezika.

Naša vizija je da osnujemo jezičku akademiju koja će pružiti priliku svim ljudima u Srbiji, Evropi i šire omogućiti jednostavno, kvalitetno, povoljno učenje i izučavanje jezika.

Naša misija je da naša akademija direktno utiče na oplemenjivanje, obrazovanje i prosvećivanje ljudi putem podučavanja jezika.